Maakt gewoon bijzonder.

Schoolcarnaval

Het carnavalsfeest barst bijna los op school!
Alle kinderen komen vrijdag 5 februari feestelijk uitgedost naar hun eigen klas.
We zijn reuzebenieuwd naar jullie carnavalsoutfits! We willen jullie vragen om op eventuele losse attributen de naam te schrijven zodat ze bij zoekraken weer snel terecht kunnen komen. Spuitbussen, spuitserpentines, confetti en knallers laten we thuis.
We gaan het grote carnavalsfeest samen starten in het Middelpunt met natuurlijk een woordje van Prins Stijn en Adjudant Stan en een kleine verrassingsact. Helaas kunnen bij deze opening geen ouders aanwezig zijn, vanwege de drukte en veiligheid.

Feestelijke Zittingen
De kinderen gaan deze ochtend ook optreden voor elkaar tijdens de Feestelijke Zittingen! Bij deze optredens zijn ouders wel welkom! Aangezien we dan maar de helft van de groepen tegelijk laten optreden, blijft er ruimte over voor extra publiek. We hopen dat u begrijpt dat we de ruimte dan reserveren voor de ouders en kinderen en helaas niet voor opa's, oma's en anderen. Indien beide ouders niet kunnen, mag er eventueel 1 opa, oma of oppas komen.
Het publiek kan dan gaan genieten van optredens die verzorgd worden door de groepen.
Bij de 1e Zitting om 9.15 uur zijn de groepen 3LA, 3M, 5P, 5/6W, 7ME, 8AS aan de beurt.
Bij de 2e Zitting om 10.00 uur zijn de groepen 1/2P, 1/2MH, 1/2R, 4MP, 4J, en 6B aan de beurt.

We willen het publiek vragen om buiten op het schoolplein te wachten tot ze door de ouderraad uitgenodigd worden om naar binnen te komen. Zo kunnen de kinderen rustiger en overzichtelijker eerst naar de juiste plek lopen.

Workshops
Het motto van de Knoerissen met carnaval is dit jaar “Dè kunde gij ók”. Daarom gaan alle leerkrachten deze middag een workshop geven in iets wat zij goed kunnen of heel leuk vinden. En dan kunnen de kinderen op het einde van de dag zeggen: “Da kan ik ok!”

Workshop Dè kunde gij ók Groep 1 t/m 4 :
Dansles op carnavalsmuziek / Spelles met ballonnen / Acrogym met clownskunsten / Carnavalshoed schilderen / Masker knutselen / Carnavalsmuziek maken / Goocheltrucs leren / Carnavalsschilderij maken

Workshop Dè kunde gij ók Groep 5 t/m 8:
Carnavals-hit schrijven en zingen / Knoerissen tekenen en schilderen / Fotograferen met thema Carnaval / Gymles in carnavalskleren / Clowntjes knutselen met foam / Masker maken / Carnavalsschilderij maken
Morgen mogen de kinderen hun 1e , 2e en 3e keus aangeven. Wij gaan dan proberen om er daar één van in te plannen voor elk kind.

Pannenkoeken
De kinderen hoeven deze dag geen lunchpakketje mee te nemen, want ze zullen deze dag goed verzorgd worden met drinken, iets lekkers en natuurlijk overheerlijke pannenkoeken! We zijn erg trots op alle ouders die hebben aangeboden om een hele stapel te bakken. Zij krijgen nog bericht over het tijdstip waarop zij de pannenkoeken in de personeelskamer kunnen komen afgeven.

Media
  • prins Stijn en Adjudant Stan.png

Contact

Kindcentrum Aventurijn
Vaaldriessenstraat 3
5402 HA Uden

Aventurijn@kiemuden.nl

0413-332313
toets 1: basisonderwijs
toets 2: voor- en naschoolse opvang en peuteropvang

 

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
10 juni -  oud papier
08 juli -  oud papier
12 augustus -  oud papier
09 september -  oud papier
14 oktober -  oud papier
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links  Privacy statement